Jag tänker berätta om en gång när jag inte hittade någon ansiktskräm att köpa och det var inte på grund av avståndet till en affär utan jag stod faktiskt i en affär. Jag stod framför hyllan med ansiktskrämer och den var ganska lång så det fanns många produkter att välja mellan. Trots detta hittade jag alltså ingen som jag ville köpa. Till saken hör att jag var i stort behov av en ansiktskräm eftersom min tagit slut och jag inte varit förutseende nog att köpa en i god tid, så nu var behovet akut. Jag ville inte betala flera hundra kronor heller så den prisgruppen var utesluten då. Jag kikade på innehållsförteckningarna på alla burkar men det fanns alltid någon ingrediens som
jag inte tyckte om, så det slutade med att jag gick hem och smorde ansiktet med olivolja istället.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *