När jag öppnade dagstidningen igår morse kunde jag till min stora förvåning läsa om att problemet med kemikalier i allas vår omgivning numera är ett allmänt accepterat och vetenskapligt bevisat problem. Det är inte längre bara något som vi miljönördar går och inbillar oss utan något som alla behöver ta på allvar.
Om jag vid något tillfälle påpekat att något bör undvikas eftersom det innehåller något t ex bisfenol A, har jag mötts av … Det är så lite… eller … Allting är farligt. Slipper man månne dessa kommentarer nu eller tar det längre tid än så här för att det ska rot hos gemeneman? Förmodligen gör det nog det men sedan igår är det ett påtagligt problem som vi alla bör ta på allvar! Nästa fråga är: Hur skyddar vi oss?

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *